pátek 28. dubna 2017

Soaphoria: Nebeská čokoláda bio kokosový olej

Dnes si trochu zahřešíme. Ráda bych vám doporučila jeden hříšně voňavý přírodní produkt značky Soaphoria. Musím říct, že mě tahle značka ještě nezklamala. Postupně se prokousávám celou nabídkou. Tentokrát jsem vsadila na Organický kokosový olej Nebeská čokoláda.
Když jsem si objednávala tento produkt, tak jsem nějak přehlédla velikost, ale čekala jsem, že mi přijde větší skleněná nádobka. V krabici jsem pak překvapená našla skleněnou nádobku o objemu 125 ml, tak jsem byla trošku zklamaná, ale na druhou stranu působí zase moc roztomile. Nádobka má milé retro zavírání, takové si pamatuji do babičky ze zavařovacích sklenic. 
Po otevření víčka se na mě omámila zcela návyková vůně hořké čokolády. Mňam!! Cítím čokoládku Kofila, to bude asi tím, že olej obsahuje i kofein, který pokožku stimuluje a povzbuzuje tělo a mysl. Kofein je v kosmetice prospěšný, dokáže vyhlazovat vrásky a pomáhá odstraňovat celulitidu. 
A protože jde o kokosový olej, tak ho můžete používat snad na všechno, to už ale určitě dobře znáte a nějakou tu zkušenost s kokosákem máte. Já ho nejraději používám na zábaly vlasů a taky si s ním po koupeli na noc ráda mažu pokožku, která je ráno krásně heboučká a hydratovaná. Olej krásně taje a na pokožce vždycky vytvoří tenkou olejovou vrstvičku, které tedy chvilku trvá než se vstřebá, ale mě to nevadí v klidu si počkám a užívám si tu péči. Kokosový olej má vysoký obsah antioxidantů, které v podobě vitamínů A, C a E zabraňují stárnutí pokožky.
Olej je vhodný pro všechny typy pokožky včetně té suché a popraskané a taky té citlivé. Já ho dokonce někdy používám i na odlíčení a to s ním jde samo a pleť je potom krásně vyživená. Po použití je pokožka krásně vyživená, heboučká a přijde mi u vypnutější :).
Tento olej můžete koupit třeba Notino.cz a to za 197 Kč, což mi přijde jako fajn cena i když jsem čekala že bude nádobka větší. Jde o olej, takže ho stačí opravdu trocha a raději ho dobře do pokožky vmasírujte, ať není ta mastná vrstvička moc vysoká a netrvá jí dlouho to vstřebání. 

CO MÁTE OD ZNAČKY SOAPHORIA NEJRADĚJI? 


6 komentářů:

  1. Vypadá dobře, my kokosák také používáme , tenhle jsem teda ale nezkoušela

    OdpovědětVymazat
  2. Značku som ešte neskúšala, ale vyzerá super :) Veľmi sa mi páči balenie, ktoré je taktiež ideálne na cesty

    www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat
  3. Já mám od soaphorie Avokádový olej a je skvělý!

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám od Soaphoria ráda jejich mýdlo s aktivním černým uhlím. Tento produkt musí být slast pro tělo :)

    Mini Haul

    OdpovědětVymazat
  5. Kokosový olej s vůní Kofily musím mít, fantazie a tu Kofilu si asi dnes také koupím :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...