úterý 8. března 2016

♥ Voňavé jarní tipy ♥

Taky už stejně jako já cítíte, že je jaro za dveřmi? Na zahrádkách už to začíná vonět rozkvetlými prvními kvítky, ptáčci prozpěvují a občas se i to sluníčko ukáže. Je tedy na čase pořídit si jarní vůni. Připravila jsem pro vás výběr vůní, které bych zvolila právě pro jarní měsíce. Všechny parfémy najdete na parfums.cz.


Katy Perry Spring Reign parfemovaná voda pro ženy
Dámská vůně je inspirovaná krásou jara - symbolizuje nové začátky a nové lásky. Jemná květinová vůně je jako stvořená pro romantické ženy, které mají rády přírodu a načerpávají v ní novou energii. 

Tato vůně si vás získá již od svého počátku. Květinový mix se otevírá tóny jemných fialek, frézie a šťavnatým rybízem. Srdce překypuje vůní opojné růže a gardénie. Květinové akordy jsou doplněny dotekem kašmíru, cedru a benzoinu. Tato jarem překypující vůně je vhodná pro denní nošení. 

Flakon ve kterém prosvítá růžová vůně, evokuje drahokam z královského žezla. Staňte se vládkyní jara a vychutnejte si toto vzrušující jarní období s dámskou vůní Spring Reign, která vás skvěle doprovodí na každém kroku!

Marc Jacobs Daisy Sorbet toaletní voda pro ženy
Jde o neodolatelnou dámskou vůni, která je plná živých květinových odstínů. Hravost a svěžest - to jsou dvě slova, která tuto vůni dokonale vystihují. Tento parfém evokuje příjemné pocity nespoutanosti a štěstí, když se brouzdáte orosenou trávou, ve vzduchu cítíte vůni květin a vychutnáváte si osvěžující sorbet.

Šťavnatá směs čistých květinových tónů s nádechem ovoce si vás i vaše okolí zcela získá! Nejdříve pocítíte svěžest růžového grepu, který se snoubí se sladkou marakujou a šťavnatou hruškou. V srdci vůně rozkvétá jasmín společně s hravou konvalinkou a vistárií. V základu vůně vás okouzlí drahocenné pižmo, fialka a hřejivé cedrové dřevo.

Vůně vás skvěle doplní zejména během jarních a letních měsíců. Parfém se ukrývá v okouzlujícím flakonu, jehož uzávěr zdobí dvě půvabné sedmikrásky v červené a fialové barvě.
Van Cleef & Arpels Féerie Spring Blossom toaletní voda pro ženy
Luxusní dámská vůně inspirovaná jarní atmosférou! Parfém má velice svěží, šťavnaté a příjemně sladké aroma, kterému ovšem nechybí pikantnost a sex-appeal! Vychutnejte si jedinečnou atmosféru jara, kdy začínají kvést stromy a příroda postupně získává svoji fascinující podobu.

Svěžest, něha, romantika a smyslná rafinovanost. To jsou slova, která dokonale charakterizují aroma této jedinečné dámské vůně. Počátek parfému se otevírá okouzlujícími tóny třešňových květů, které se snoubí se sladkým liči. Pikantnost dodává vůni růžový pepř. V květinovém srdci vůně se ukrývá pivoňka a půvabná magnólie. Hravé aroma těch nejsladších malin je v závěru vůně doplněno drahocenným pižmem a tonka fazolemi. 

Po celý den se s touto vůní budete cítit neodolatelně, svůdně a zároveň velmi přirozeně a elegantně. Flakon je ozdoben luxusním uzávěrem s výjimečným designem, který evokuje třešňový květ.
DKNY Be Delicious Fresh Blossom parfemovaná voda pro ženy
DKNY Be Delicious Fresh Blossom je lehký a svěží dámský parfém, s jemně sladkým nádechem. Už jen letmý pohled na flakón vám připomene rozkvetlý jabloňový sad. A taková je i vůně, která je vhodná na celodenní nošení. Plná rozkvetlých květů s náznakem budoucího ovoce. Nadechněte se osvěžujícího vánku a jarního slunce. Načerpejte energii do náročného dne. Jemné květinové tóny konvalinky, růže a jasmínu se s elegancí prolínají s letním ovocem. Je to skvost pro ženy, které milují život a energii.
Jeanne Arthes Boum Green Tea Cherry Blossom parfemovaná voda pro ženy
Jeanne Arthes Boum Green Tea Cherry Blossom je květinovo - ovocná vůně pro ženy. Svrchní tóny vůně se otevírají svěžím citronem, zeleným čajem a čerstvou hruškou. Aroma pozvolna přechází do ovocného srdce, které je typické černým rybízem a vůní třešňových květů. Ovoce zůstává i v základu, kde se mísí broskev se smyslným pižmem.
Guess Girl toaletní voda pro ženy
Okouzlující dámská vůně zachycuje myšlenku - Proč kráčet v davu, když můžete ukázat svoji osobnost? Vůně je mladistvá, koketní a velmi sexy. 

Počátek vůně Guess Girl je tvořený osvěžujícím výbuchem sladkého melounu, podmanivého bergamotu a vzrušujících malin. V srdci se ukrývají esence svůdné orchideje, smyslné lilie a jedinečných tónů rozkvetlých akátů. Základem vůně prostupují akordy hřejivého santalového dřeva a okouzlující vanilky.

Flakon vůně Guess Girl je velice ženský a hravý. Jeho sladce růžová barva je doplněna ozdobnou stuhou klem hrdla. Tvar flakonu ztělesňuje křivky ženské múzy. Výrazné květinové víčko ozdobené okvětními plátky dokonale reprezentují ženu Guess, která je temperamentní, odvážná a zároveň také něžná a ženská.
Nina Ricci Nina L´Eau Eau Fraiche toaletní voda pro ženy
Toaletní voda pro ženy Nina Ricci Nina L'Eau Eau Fraîche je plná romantiky, souznění a svěžesti. Přednosti, které ocení každá křehká žena, jež chce zvýraznit svoje osobní kouzlo, smyslnost a přirozenou ženskost. 

Vůně je především o vodním pohlazení. Chladivé osvěžení, které zprostředkují tóny jablka, mandarinky nebo grapefruitu. Chybět vám tak nebude příjemná čerstvost, jež zvelebí jakýkoliv běžný den. 

Toaletní voda prezentuje svoji osobitou jemnost také prostřednictvím flakónku. Ten má růžovou barvu a pískový povrch. Tvar jablka je dotvořen ještě uzávěrem ztvárňujícím lístky. Dokonalost každého detailu, kterou můžete cítit všude kolem sebe.
Adidas Fruity Rhythm toaletní voda pro ženy
Adidas Fruity Rhythm je sladká ovocně-květinová vůně pro ženy a dívky, které mají energického ducha a jsou v neustálém pohybu. Opojně sladký parfém vás sveze na vlně svěžesti toho nejšťavnatějšího ovoce a vonných květů. 

S prvními tóny parfému Fruity Rhythm se ocitnete v zahradě, kde právě dozrává to nejchutnější ovoce. Vzápětí vás pohladí květinový závan mládí a svobody v podobě bramboříku a jemné frézie. V závěru se na kůži vašeho těla snesou smyslné akordy pižma, které z vás udělají neodolatelnou a všehoschopnou ženu. Vůně Adidas na vás bude působit velice svěžím a uvolňujícím dojmem.

Tuto toaletní vodu mám s obsahem 30 ml i 75 ml, ta menší se hravě vejde i do kabelky. 

Salvatore Ferragamo Incanto Shine toaletní voda pro ženy
Salvatore Ferragamo Incanto Shine je svěží ovocně-květinová vůně určená jak pro hravé slečny, tak pro dívky, které rády unikají do světa fantazie. Radost ale udělá i ženám, které moc dobře vědí, co chtějí, ale nikdy nezapomněly, jaké je to snít. 

Zářivou radost ze života ve vás probudí kompozice ananasu, broskve a pivoňky spolu s orientálním bílým cedrem. Salvatore Ferragamo Incanto Shine se hodí do prosluněných jarních a letních dnů, ale úsměv na tváři a dobrou náladu vyvolá i v chladnějším období. 

Flakon v barvách duhy ještě podtrhuje optimismus vůně, která se skrývá uvnitř.

Toaletní vodu mám doma a musím říct, že voní moc pěkně, za mě doporučuji!
Boucheron Place Vendôme parfemovaná voda pro ženy
Boucheron Place Vendôme Eau de Toilette je toaletní vodou pojmenovanou podle ulice v Paříži. Tam byla také čerpána inspirace v podobě jasných slunečních paprsků, třpytících se drahokamů a stylové elegance. Dřevitá vůně s výrazným aromatem květin tak přísluší tomuto překrásnému městu Francie.

Toaletní voda představuje svým složením určitý klenot, jehož podstatou jsou jasmínové květy a kompozice pižma s cedrovým dřevem. Vůně ovanutá růžemi, pomerančovníkem nebo příchutí mandarinky. Boucheron Place Vendôme Eau de Toilette je ztělesněním krásy, sebevědomí a nezávislosti, jež přijde vhod každé ženě.

Do tvaru určitého krystalu je stylován i samotný flakónek toaletní vody, který se vyjímá moderním a osobitým designem.

Předposlední parfém jsem nedávno vyhrála v soutěži a musím říct, že je to trefa do černého! Zamilovala jsem si ho, protože mi voní podobně jako Hugo Boos Femme.
Hugo Boss Femme parfemovaná voda pro ženy
Dámský parfém Hugo Boss Femme vás zahalí do něžného, hedvábně jemného závoje oplývajícího květinově-ovocnou vůní. Nejprve vás uchvátí svěží závan ovoce, který se poté rozvine v opojnou květinovou vůni, ve které můžete ucítit například tóny bulharské růže, či madagaskarského jasmínu.

Parfém je určen pro moderní, nezávislou ženu, která ví, co od života požaduje. Vůně je svěží, avšak stále z ní vyzařuje jistá tajemnost a něžnost. Svou lehkostí a dávkou svěžesti se hodí spíše do teplejších dnů.

Parfém je jemný a rafinovaný zároveň, což definuje i moderní, jednoduše, avšak nápaditě pojatý design flakonu. Z těchto mnoha důvodů je také často označována za nejsvobodnější a nejsvůdnější z dosud uvedených dámských vůní Hugo Boss.
A to nejlepší nakonec! Toto je pro mě parfém číslo jedna, až mi dojde určitě si ho koupím znovu. Pěknou dobu jsem si ho "půjčovala" od mamky, ale pak jsem ho dostala na Vánoce a to byla radost. Jeho vůně mě úplně okouzlila. 



MÁŠ NĚJAKOU ZKUŠENOST Z NĚKTERÝM Z TĚCHTO PARFÉMŮ/TOALETNÍCH VOD? KTERÝ TĚ NEJVÍC ZAUJAL?
MÁŠ JEN JEDEN PARFÉM NEBO JICH MÁŠ VÍC A STŘÍDÁŠ JE PODLE ROČNÍCH OBDOBÍ NEBO PODLE NÁLADY? 




28 komentářů:

  1. I mě jednoznačně dlouhé roky vede I Love Love od Moshino, ale Femme jsem taky jednu dobu milovala a plánuji si jej zase někdy pořídit. Dále Fruity Rhythm jsem už měla několikrát a taky je skvělý! Zbytek nevím, jak voní, ale vypadá to, že máme podobný vkus na vůně, co se týká složení vůní :)
    FitBlanka.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Marc Jacobs Daisy voní nádherně, ovšem má jednička v parfémech vedou Paco Robane a Roberto Cavalli. Nemají jediný parfém který by mi nevoněl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Od Paco Robane jsem zatím žádnou vůni neměla, ale uvidím třeba jednou vyzkouším.

      Vymazat
  3. Toaletní vodu od Adidas používám taky a moc krásně mi voní. Ráda bych vyzkoušela parfém od Katy Perry, má zajímavý flakonek a mohla by mi vonět. :-)
    welcometomyworld

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tu Adidas většinou nosím, když sportuji, ale vůni hodně střídám podle nálady a aktuální situace.

      Vymazat
  4. Práve mám Katy Perry Spring Reign a som spokojná nadmieru! :3 Krásna kvetinková vôňa :3 Tiež sa mi páčia aj Adidasky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to je dobře že si spokojená :) já květinové vůni miluju!

      Vymazat
  5. Looks amazing product, thanks dear for sharing it with us =)

    http://ohladymania.blogspot.com/
    .

    OdpovědětVymazat
  6. Brala by som Marca Jacobsa (: jeho vône milujem.

    Daniela

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem doma zatím od Marca Jacobsa neměla, tak budu muset vyzkoušet.

      Vymazat
  7. Voňala som prvé dve, Katy by som brala hneď, ale Marc mi vôbec nevoňal. Smrdel mi ako sprej do záchodu :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě rozesmálo :-D, tak samozřejmě každému voní něco jiného.

      Vymazat
  8. Odpovědi
    1. Tak to je super, že si v seznamu našla něco, co máš rána.

      Vymazat
  9. awesome post :)
    Have a nice weekend! Kisses :

    http://itsmetijana.blogspot.rs/

    OdpovědětVymazat
  10. Aktuálne rozmýšľam o kúpe nového parfému, aj keď moja zásoba vôní je vcelku veľká, ale proste by to chcelo niečo nové. Z týchto poznám len Daisy a Katy, takže sa mi tieto tipy hodili. Ešte uvažujem o Moschine, ale stále váham, či sa mi ich vôňa páči alebo nie. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ať dobře vybereš :) Já bych brala všechny jsem strašně nerozhodná!

      Vymazat
  11. lovely perfumes! I love the daisy one, it's my absolutely favorite! <3

    Life in Pastel

    OdpovědětVymazat
  12. Škoda, že nejde přivonět přes sklo obrazovky :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za všechny vaše komentáře!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...